Home Mail Site Map
||||||||||
Prvi v Sloveniji certificirani po standardu ISO/IEC 27001

IT Slovenija
Webinarji
Foto Galerije

21.02 » Utrinki delavnice Sistem upravljanja varstva osebnih podatkov

21.02 » Najavljamo ZVOP-2 konferenco

13.12 » 15. INFOSEK konferenca je pritegnila pozornost medijev

Izobraževanja › Upravljanje varnosti › Delavnica

1. modul (SUVOP) in 2. modul (GDPR in ISO2700x)

Datum: 14.03.2018 | Ljubljana

Spoštovani!

Na tej povezavi uredite prijavo na dvodnevno delavnico in tako PRIHRANITE 297 Eur:
- 1. modul - 13.3.2018: Sistem upravljanja varstva osebnih podatkov (SUVOP) z osnutki dokumentov. Več TUKAJ
- 2. modul - 14.3.2018: GDPR in ISO2700x. Več TUKAJ

Prijavite se lahko:
- bodisi na enodnevno delavnico - prijava na 1. modul TUKAJ, prijava na 2. modul TUKAJ,
- bodisi na dvodnevno (1. in 2. modul skupaj), prijava TUKAJ.

Kotizacija za bilokateri enodnevni modul znaša 497 Eur, za prijave najkasneje do 28.2.2018, po tem datumu kotizacija znaša 597 Eur (brez ddv).

Kotizacija za oba dva modula znaša 697 Eur, za prijave najkasneje do 28.2.2018. Po tem datumu kotizacija znaša 797 Eur (brez ddv).

Za informacije sem vam na razpolago Mojca Beltram, 041 338 664 ali 05 338 48 58, mojca@palsit.com

Lepo pozdravljeni, Mojca Beltram

Stališča, ki so predstavljena v prezentacijah, so stališča avtorja in ne organizacije, iz katere avtor prihaja niti organizacije, ki dogodek organizira.Predavatelji

Marjan Antončič, Ainigma d.o.o. 

Marjan Antončič že več kot trideset let dela na področju informacijske varnosti in varstva podatkov. V okviru priprav na osamosvojitev Slovenije je v Ministrstvu za notranje zadeve leta 1991 oblikoval in nato poldrugo desetletje vodil Center za zaščito podatkov. Kot pravnik je sodeloval pri pripravi prvega in drugega Zakona o varstvu osebnih podatkov ter pri številnih področnih zakonskih ureditvah varstva osebnih podatkov. Bil je nosilec priprave Zakona o tajnih podatkih. V okviru procesa vključevanja Republike Slovenije v EU je bil član delovne in pogajalske skupine za harmonizacijo slovenske pravne ureditve z evropskim pravnim redom na področju varstva osebnih in tajnih podatkov. Leta 2006 je z uspešno schengensko evalvacijo Slovenije na področju varstva osebnih podatkov zaključil kariero v Ministrstvu za notranje zadeve. Od takrat dela kot svetovalec za vzpostavitev sistemov upravljanja informacijske varnosti, varstvo osebnih in tajnih podatkov, e-identifikacijo in storitve zaupanja ter e-poslovanje in dolgoročno e-hrambo dokumentarnega gradiva. Na omenjenih področjih deluje tudi kot predavatelj na strokovnih konferencah in različnih drugih oblikah strokovnih usposabljanj oz. izobraževanj. Je tudi eden od ustanoviteljev in aktualni predsednik Slovenskega združenja za e-identifikacijo in e-storitve zaupanja.

 

mag. Erih Skočir

Avtor je magister informatike, ki se po nekajletnem obdobju pedagoškega dela ves čas ukvarja z razvojem in graditvijo informacijskih sistemov s posebnim poudarkom na področju dela državnih organov. S svojimi izkušnjami je veliko prispeval pri graditvi in razvoju posameznih informacijskih sistemov (Informacijski sistem Državnega zbora RS itd.), javnih baz podatkov v slovenskem prostoru in popularizaciji sodobnih sredstev informatike ter njihovem približevanju končnim uporabnikom. Od konca devedestih je gradil informacijski sistema na področju bančništva in zavarovalništva v Slovenski izvozni družbi in sodeloval pri ustanovitvi SID Banke, SID – Prve kreditne zavarovalnice in družbe Prokolekt, kjer je med drugim vpeljal sistem varovanja informacij. Trenutno deluje kot svetovalec na področju razvoja informacijskih sistemov, uvajanju in optimizaciji BPM sistemov, varovanju podatkov in je tudi eden od ustanovnih članov društva poslovnih analitikov IIBA Slovenija.

KOTIZACIJA IN PRIJAVA
Cena: 697,00 EUR + 22% DDV
Kotizacijo prosim poravnajte najkasneje 7 dni po prijavi na TRR: 02241-0090950979. Brez poravnane kotizacije v celoti obisk delavnice ne bo mogoč. Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je 14 dni pred izobraževanjem. Če se boste odjavili po tem roku, vam bomo zaračunali administrativne stroške (70% kotizacije), za odjavo teden dni pred dogodkom pa kotizacija zapade v celoti.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.