Home Mail Site Map
||||||||||
Prvi v Sloveniji certificirani po standardu ISO/IEC 27001

IT Slovenija
Webinarji
Foto Galerije

21.09 » Objavljen je program INFOSEK EXPO 2017

24.04 » ZAUH 2017 - Aktualna predavanja

24.04 » Medijska odmevnost konference HEK.SI 2017

Izobraževanja › Upravljanje varnosti › Konferenca

Konferenca CIO FORUM 2017

Datum: 29.11.2017 | Nova

CIO FORUM 2017
(V SKLOPU KONFERENCE INFOSEK)

V letu 2017 bomo obeležili jubilejnih 15 let, odkar naše podjetje, Palsit d.o.o., svoje dogodke ob koncu leta sklene z največjo informacijsko-varnostno konferenco INFOSEK.

V sklopu te konference se vsako leto odvija tudi CIO FORUM, ki je posebej namenjen direktorjem informatike in drugim vodilnim v podjetjih.

Seznanite se s trendi na področju informacijske varnosti in poiščite ustrezno varnostno rešitev zase in za svoje podjetje.

Vabljeni, da si rezervirate termin od 29.11. do 1.12.2017 in se nam pridružite v mestu vrtnic, v Novi Gorici (hotel Perla).

Kotizacija se iz tedna v teden zvišuje za 2 %. Čim prej se prijavite in prihranite do 30% v primerjavi s ceno, ki bo veljala tik pred konferenco.
*Velja v primeru prijave in plačila kotizacije v skladu z našimi plačilnimi pogoji (tj. najkasneje 7 dni po prijavi).

 

LETOŠNJE VSEBINE:

 • Remote Work: Do It Right, And Reap the Benefits, Jure Šutar, RDI Worldwide
  Millions of workers and thousands of companies have already discovered the joy and benefits of working remotely. In companies of all sizes, representing virtually every industry, remote work has seen steady growth year after year. Yet unlike, say, the rush to embrace the fay machine, adoption of remote work has not been nearly as universal or commonsensical as many would have thought.
  The technology is here, it's never been easier to communicate and collaborate with people anywhere, anytime. But that still leaves a fundamental people problem. The missing upgrade is for the human mind.
  This lecture aims to provide that upgrade and reveal the implementation strategies that are proven to work.

 • Je digitalizacija res odgovor na vse izzive?, Matjaž Kobal, Crea d.o.o.
  Ali res drži, da je digitalna transformacija oz. digitalizacija poslovanja izziv, ki ponuja odgovore na vsa vprašanja današnjega sodobnega podjetja? Ali gre morda le za novo trženjsko puhlico, katere rok trajanja ne bo preživel ene olimpijade?
  Digitalizacija morda ponuja določene odgovore, gotovo pa se z njenim pomenom »na polno« pretirava. V današnjem predavanju vam želimo pokazati, da je podjetju potrebno pomagati v njegovem bistvu - to pa so njegovi poslovni procesi. Prikazali bomo, da znanje naših zaposlenih in vrednost obstoječih informacijskih sistemov maksimalno izkoristimo le z avtomatizacijo oz. digitalizacijo poslovnih procesov. Pokazali bomo, kako v avtomatiziranem procesu sodeluje končni uporabnik in kako dostopa do dokumentov, zadev in drugih pomembnih informacij. Ogledali si bomo procesni model, v katerem se skrivajo poslovna in procesna pravila, in pojasnili, kako procesni sistem skrbi za pravočasno izvajanje nalog, kako nadzira uspešnost dela ter kakšne analitične podatke in kazalnike KPI zagotavlja poslovodstvu.

 • Digitalna preobrazba družbe BTC d.d., Julij Božič, BTC d.d.
  Četrta industrijska revolucija in digitalizacija prinašata številne ekonomske, tehnološke, organizacijske in družbene spremembe, ki bodo pomembno vplivale na naša življenja in na naš način dela. Podjetje prihodnosti mora biti vzor, omogočati mora sodelovanje in povezovanje ter spodbujati trajnostni razvoj in delovanje za skupno dobro. Vse to počnemo v družbi BTC, saj prepoznavamo poslovne modele prihodnosti, z njimi gradimo ekosistem in povezujemo start-up svet s poslovnim svetom.
  Razvejano poslovanje družbe BTC (z logistiko, upravljanjem nepremičnin, upravljanjem mest itd.) ustvarja velike količine podatkov. Te bomo prek ustrezne digitalne platforme spravili na skupni imenovalec ter s tem omogočili njihovo uporabo za razvoj novih poslovnih modelov, povezovanje z našimi poslovnimi partnerji in boljše poznavanje strank. Prav tako bo s pomočjo pridobljenih podatkov, ki bodo na voljo zunanjemu svetu (po konceptu API), omogočeno sodelovanje različnih zunanjih partnerjev (z izvajanjem hackathonov, vključitvijo univerz in inštitutov itd.), tako da bodo lahko posamezniki pridobili informacije o ključnih kazalnikih uspešnosti in razvili nove rešitve za boljše delovanje družbe BTC.
  Pri razvoju inovativnega okolja in nenehnem generiranju novih digitalnih rešitev igra ključno vlogo v letu 2015 ustanovljeni ABC pospeševalnik. Ta poleg osnovne dejavnosti, pomoči mladim inovativnim podjetjem, povezuje še mednarodne investitorje, strokovnjake z različnih področij ter v sodelovanju z zrelimi podjetji tvori ekosistem poslovnega povezovanja in stalnih inovacij.
  V letu 2017 pričakujemo močno pozicioniranje skozi programa pospeševanja za korporacije (ABC Corpo Accelerator), ki ga izvaja ABC pospeševalnik in ki velikim ter srednje velikim podjetjem omogoča spoznavanje start-upovske miselnosti, novih poslovnih modelov in izgradnjo zavedanja o potrebi nenehnih inovacij. Podjetja bodo po končanem programu skupaj z družbo BTC vzpostavila trajno okolje za spodbujanje inovacij ter bodo lahko novonastale rešitve tudi testirala v realnem okolju BTC Cityja Ljubljana.
  V današnjem kompleksnem svetu se vedno bolj pojavlja potreba podjetij po nenehnem inoviranju in hitrem testiranju novih rešitev v realnem okolju.
  V našem inovativnem mestu zato vpeljujemo koncept »živega laboratorija« oziroma t. i. BTC City Living Lab. Bogata in razvejana infrastruktura BTC Cityju Ljubljana namreč omogoča oblikovanje testnega okolja za najsodobnejše tehnologije na ključnih področjih pametnih mest (t. i. »Smart Cities«).
  BTC City Living Lab bo stičišče inovativne energije, kjer se bodo oblikovale nove rešitve za izboljšanje obstoječih poslovnih procesov in za kreiranje novih. Living Lab bo domačim in tujim podjetjem omogočil, da v BTC Cityju Ljubljana testirajo novonastale rešitve in nadaljujejo z inoviranjem, svojim strankam pa bodo lahko te rešitve tudi predstavila. S svojo široko paleto raznolikih dejavnosti, številnimi poslovnimi partnerji in 21 milijoni obiskovalcev letno je BTC City Ljubljana idealno mesto za vzpostavitev testnega okolja ter sodelovanja s podjetji pri preobrazbi njihovega poslovanja v smeri digitalizacije in nenehnega inoviranja.
  Tako se BTC poleg obstoječih ključnih stebrov poslovanja lahko pozicionira v novi vlogi t.i. Business Transformation Centra, kjer skupaj s partnerskimi podjetji ustvarja dodano vrednost v okviru strategije "odprte družbe". Preko ekosistema ABC pospeševalnika, ki od letošnjega leta posluje tudi v Münchnu in San Joseju, bomo lahko najboljše skupne rešitve lansirali svetu.

 • Z digitalizacijo v varno prihodnost, Robert Serec, Pomurske mlekarne d.d.

Več informacij najdete na spletni strani www.infosek.net

Lepo vabljeni v našo družbo!

 

Kristina Velišček
kristina.veliscek@palsit.com
05 338 48 51

Maša Arčon
masa.arcon@palsit.com
05 338 48 59

* Kosilo in vsi prigrizki so vključeni v ceno programa.

 

 

 PLATINASTI SPONZOR

 S4E CHS      Paloalto  

ZLATI SPONZORJI

    Infigo      Unistar  

     NIL      S&T          CISCO  

 A1    Posita      Vadria    

Veracomp      Entrust datacard

   EIUS    FMC

 

BRONASTI SPONZOR

  SIQ       CREA  

Mikrocop      SoftNet 

   Piperevski 

 

MEDIJSKI SPONZORJI

Računalniške novice             Moja Občina

Svet mahatronike             Monitor pro     

 

V SODELOVANJU Z

mASTERMIND AKADEMIJA    Planet e učenja      Microsoft  

   Adriatic slovenica      Fujitsu Siemens  

Vep

Stališča, ki so predstavljena v prezentacijah, so stališča avtorja in ne organizacije, iz katere avtor prihaja niti organizacije, ki dogodek organizira.Predavatelji

JJure Šutarure Šutar, RDI Worldwide
Jure Šutar is consultant and public speaker working for Korean company, RDI Worldwide. He graduated from both Slovenian as well as Korean universities and attended the Global MBA programme at one of most prestigious business schools, the Yonsei School of Business.
He worked remotely for over 5 years and collaborated with people from all over the world. Over the years has learned how to effectively manage remote teams as well as benefit from remote working practices. More importantly, he has studied and researched the topic and consequently became one of the though leaders in the field of remote work.
Throughout his career, Jure has advised many organizations and lectured employees from companies like Studi Moderna, Hidria, Kolektor, Radenska, Skaza Plastic, Metrel etc. As a guest, he also lectured at Faculty of Economics University of Ljubljana and National Chengchi University from Taiwan

Matjaž Kobal

 

Matjaž Kobal, CREA d.o.o. 
Matjaž Kobal je poslovni analitik v podjetju CREA in ima dolgoletne izkušnje iz analize uporabniških zahtev, odkrivanja poslovnih procesov in priprave funkcionalnih specifikacij na področju BPM - upravljanja poslovnih procesov. Skrbi tudi za testiranje in zagotavljanje kakovosti, uvajanje poslovnih rešitev ter šolanje ključnih uporabnikov. Pozna poslovne procese v različnih panogah gospodarstva, v zadnjem času pa se je najbolj posvečal procesom na področju bančništva, telekomunikacij in upravljanja z nepremičninami.

Julij BožičJulij Božič, BTC d.d.
Izvršni direktor za inovacije in digitalizacijo poslovanja
Julija Božiča odlikujejo dolgoletne izkušnje in dosežki na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij ter dolgoletne izkušnje na področju trženja, prodaje in upravljanja. Ima diplomo s področja ekonomije (Ekonomska fakulteta v Ljubljani). V Veliki Britaniji, Univerzi v Warwricku je nadaljeval in izpopolnjeval svoje znanje in prejel tudi naziv MBA. Julij se je leta 1999 pridružil IBM-u kot produktni vodja, nadaljeval z delom kot skrbnik ključnih strank in pozneje prevzel položaj vodje prodaje programske opreme. Od septembra 2013 do maja 2016 je bil vodja IBM-a za državi Slovenijo in Bosno.
Maja 2016 je prevzel nov izziv kot izvršni direktor za inovacije in digitalizacijo poslovanja v družbi BTC d.d., kjer je z novoustanovljeno poslovno enoto postal odgovoren za digitalno transformacijo in inoviranje osnovnih poslovnih segmentov družbe BTC d.d.
V svojem delu ostaja osredotočen na ideje, ki presegajo okvire in ustvarjajo uspešne poslovne modele. O sebi pravi, da vedno razmišlja izven okvirjev in na ta način tudi uspešno vodi svojo ekipo pri doseganju poslovnih ciljev. Njegov osebni moto je: "Če nikamor ne greš, nimaš zgodbe".
Julij je član številnih poslovnih in gospodarskih interesnih skupin v Sloveniji, kot so AmCham Slovenija, Združenje Manager in ABC Pospeševalnik, kjer svoje izkušnje in znanje uporablja pri mentoriranju in vodenju mnogih mladih talentov - bodočih predstavnikov slovenskega gospodarskega okolja.
Julij je tudi oče dveh otrok.

Robert SerecRobert Serec, Pomurske mlekarne d.d.
Robert Serec je glavni izvršni direktor Pomurskih mlekarn. V času svojega vodenja je izvedel popolni preobrat - poslovno in finančno prestrukturiranje s pravnomočno prisilno poravnavo zaključeno v vsega 9 mesecih in poplačilom nezavarovanih upnikov v višini 5,1 mio EUR v letu pozneje, v letu 2015 je izboljšal poslovni rezultat za 8 mio EUR glede na predhodno leto.
Je izkušen poslovodja in nadzornik ter uveljavljeni turnaround in change leader v vodenju poslovnih organizacij različnih velikosti, panog in dejavnosti, od živilske industrije, petrokemije, igralništva in proizvodnje, do servisne dejavnosti, z odličnimi rezultati v izboljšanju poslovanja tako dobrih zrelih kot propadajočih in neuspešnih podjetij. 
Diplomiral je na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je pridobil naziv dipl. ing. živilske tehnologije.
Ekspertno znanje iz turnaround, change, growth in risk managementa, M&A, skladov zasebnega (PE) in tveganega kapitala (VC), projektnega vodenja, investicij, kakor tudi priprave strateških in poslovnih načrtov pa je pridobil na eni izmed vodilnih poslovnih šol v svetu IMD, v Lozani, v Švici.
Je izjemen pogajalec, zaupanja vreden in spoštovan vodja, član nadzornih svetov in uprav, svetovalec upravam in izvršnim direktorjem, lastnikom ter skladom zasebnega kapitala.

KOTIZACIJA IN PRIJAVA
Cena: 792,00 EUR + 22% DDV
Kotizacijo prosim poravnajte najkasneje 7 dni po prijavi na TRR: 02241-0090950979. Brez poravnane kotizacije v celoti vstop v dvorano ne bo mogoč. Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je 14 dni pred izobraževanjem. Če se boste odjavili po tem roku, vam bomo zaračunali administrativne stroške (70% kotizacije), za odjavo teden dni pred dogodkom pa kotizacija zapade v celoti.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.