Home Mail Site Map
||||||||||
Všečkajte FB stran Palsit d.o.o. in si pridobite možnost, da boste izžrebani in dobite brezplačno karto za udeležbo na konferenci INFOSEK 2016.
Prvi v Sloveniji certificirani po standardu ISO/IEC 27001

IT Slovenija
Webinarji
Foto Galerije

24.04 » ZAUH 2017 - Aktualna predavanja

24.04 » Medijska odmevnost konference HEK.SI 2017

13.03 » ZAUH 2017 tudi letos organiziran skupaj z Arhivom Republike Slovenije

Izobraževanja › Upravljanje varnosti › Konferenca

SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK 2017

Datum: 29.11.2017 | Nova Gorica

SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK 2017
(V SKLOPU KONFERENCE INFOSEK)

V letu 2017 bomo obeležili jubilejnih 15 let, odkar naše podjetje Palsit d.o.o. svoje dogodke ob koncu leta sklene z največjo informacijsko-varnostno konferenco INFOSEK.

V sklopu te konference se vsako leto odvija tudi SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK. 

Naš cilj je ozaveščati o pomenu informacijske varnosti, ne samo osebe, ki se s tem področjem profesionalno ukvarjajo (to so: direktorji informatike, varnostni inženirji, administratorji, ...), temveč tudi ostale kadre, ki se z občutljivimi informacijami dnevno srečujejo, da znajo z njimi pravilno rokovati in jih ustrezno zaščitiiti ter tako prispevati svoj del k informacijski varnosti podjetja, v katerem delujejo.

Poleg informacijsko-varnostnih vsebin pa program SLOVENSKEGA KONGRESA POSLOVNIH SEKRETARK popestrijo še tematike s področja osebnostne in poslovne rasti, komunikacijskih veščin, zdravega življenjskega sloga, urejenega videza, ipd. Ne smemo namreč pozabiti, da poslovne sekretarke predstavljajo ogledalo podjetja, zato je potrebno poskrbeti za njihovo celostno podobo, z raznovrstnimi izobraževanji.

 

Vabljeni, da si že zdaj rezervirate termin od 29.11. do 1.12.2017 in se nam pridružite v mestu vrtnic, v Novi Gorici (hotel Perla).

Kotizacija se iz tedna v teden zvišuje za 2 %. Čim prej se prijavite in prihranite do 30% v primerjavi s ceno, ki bo veljala tik pred konferenco.
*Velja v primeru prijave in plačila kotizacije v skladu z našimi plačilnimi pogoji (tj. najkasneje 7 dni po prijavi).

Več informacij najdete na spletni strani www.infosek.net

Lepo vabljeni v našo družbo!

 

Kristina Velišček
kristina.veliscek@palsit.com
05 338 48 51

 

 

* Kosilo in vsi prigrizki so vključeni v ceno programa.

  

ZLATI SPONZORJI

    Infigo      Unistar  

BRONASTI SPONZOR

  SIQ       CREA  

    SoftNet 

MEDIJSKI SPONZORJI

Računalniške novice             Moja Občina

Svet mahatronike

Stališča, ki so predstavljena v prezentacijah, so stališča avtorja in ne organizacije, iz katere avtor prihaja niti organizacije, ki dogodek organizira.

KOTIZACIJA IN PRIJAVA
Cena: 279,00 EUR + 22% DDV
Kotizacijo prosim poravnajte najkasneje 7 dni po prijavi na TRR: 02241-0090950979. Brez poravnane kotizacije v celoti vstop v dvorano ne bo mogoč. Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je 14 dni pred izobraževanjem. Če se boste odjavili po tem roku, vam bomo zaračunali administrativne stroške (70% kotizacije), za odjavo teden dni pred dogodkom pa kotizacija zapade v celoti.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.