Home Mail Site Map
||||||||||
Prvi v Sloveniji certificirani po standardu ISO/IEC 27001

IT Slovenija
Webinarji
Foto Galerije

21.02 » Utrinki delavnice Sistem upravljanja varstva osebnih podatkov

21.02 » Najavljamo ZVOP-2 konferenco

13.12 » 15. INFOSEK konferenca je pritegnila pozornost medijev

Izobraževanja › Upravljanje varnosti › Konferenca

SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK 2017

SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK 2017
(V SKLOPU KONFERENCE INFOSEK)

V letu 2017 bomo obeležili jubilejnih 15 let, odkar naše podjetje Palsit d.o.o. svoje dogodke ob koncu leta sklene z največjo informacijsko-varnostno konferenco INFOSEK.

V sklopu te konference se vsako leto odvija tudi SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK. 

Naš cilj je ozaveščati o pomenu informacijske varnosti, ne samo osebe, ki se s tem področjem profesionalno ukvarjajo (to so: direktorji informatike, varnostni inženirji, administratorji, ...), temveč tudi ostale kadre, ki se z občutljivimi informacijami dnevno srečujejo, da znajo z njimi pravilno rokovati in jih ustrezno zaščitiiti ter tako prispevati svoj del k informacijski varnosti podjetja, v katerem delujejo.

Poleg informacijsko-varnostnih vsebin pa program SLOVENSKEGA KONGRESA POSLOVNIH SEKRETARK popestrijo še tematike s področja osebnostne in poslovne rasti, komunikacijskih veščin, zdravega življenjskega sloga, urejenega videza, ipd. Ne smemo namreč pozabiti, da poslovne sekretarke predstavljajo ogledalo podjetja, zato je potrebno poskrbeti za njihovo celostno podobo, z raznovrstnimi izobraževanji.

LETOŠNJE VSEBINE: 

 • Učinkovito in hitreje skozi tekste s tehnikami Power reading professional, Sonja Peklenik, Inštitut Kratos
  Recimo, da ste povprečno hiter bralec, torej preberete povprečno 0,6 strani na minuto, kar pomeni, da potrebujete za 100 strani (srednje zahtevnega teksta) 3 ure 10 min (neprekinjenega branja). Če pa pohitrite svoje branje za 2 krat, bi to pomenilo, da preberete 100 strani v eni uri.
  Veščina hitrega branja sodi v področje veščin upravljanja s časom. Namenjena je vsem, ki se dnevno srečujejo z večjo količino strokovne dokumentacije, literature, člankov, e-pošte, …
  Zakaj? 
  S hitrejšim branjem dosežemo boljšo koncentracijo, izboljšamo razumevanje in pomnjenje ter posledično našo učinkovitost.
  Kaj boste izvedeli na našem kratkem srečanju:
  - kaj je hitro branje in kdaj ga uporabljamo,
  - osnove in izvor tehnik hitrega branja;
  - ter eno ali dve tehniki hitrega branja,.
  O čem bomo še govorili?
  Govorili bomo tudi o tem, kako opraviti z razpršeno pozornostjo, kako izostriti spomin in zbranost, ter o tem kdaj in kako uporabljamo hitro branje pri zahtevnih tekstih.
  Pogosta dilema, s katero se srečujejo udeleženci je, da se strokovne literature ne da brati hitro. Ravno zaradi posebnih tehnik za izboljšanje zbranosti, izostritev spomina in dojemanja boste s hitrim branjem povečali svoje delovne in študijske zmogljivosti. Pomembno pri branju strokovne literature je preglednost, razumevanje in sposobnost umestitve pridobljenih informacij v prakso oz. v naše že obstoječe znanje in poznavanje posamezne tematike.
  Kaj pridobite z udeležbo na rednem tečaju hitrega branja? Z udeležbo na tečaju: pospešite hitrost branja, izboljšate razumevanje in pomnjenje prebranega, izboljšate koncentracijo, spomin in povezovanje podatkov, naučite se, kako strukturirano in učinkovito pregledati in prebrati strokovne tekste ter osvojite pospešeno branje na zaslonu. 
  Ko osvojite veščino hitrega branja posledično takoj pospešite tudi hitrost klasičnega branja. Hitro branje je nadgradnja vašega klasičnega branja in vam omogoča, da prilagajate hitrost branja glede na zvrst in zahtevnost teksta, ki ga imate pred seboj. 
  Pri leposlovju, ki je »hrana za dušo« pa le uživajte z vašo klasično bralno hitrostjo.
 • 7 ključnih korakov do notranje moči ženske, Anamarija Bilić
  1. KORAK
  ZAČNI POSLUŠATI SEBE, VPRAŠAJ TELO KAJ POTREBUJE
  Je to trenutek, ko potrebuješ kopel ali telo kliče po morju, je to masaža?

  2. KORAK
  ZAČNI DELATI TO KAR TE VESELI
  Je to petje, ples, predvajanje glasbe, ki te veseli, slikanje na platno, kakšna druga umetnost? Kaj si želi tvoja notranjost?

  3.KORAK
  ODPRI SI VRATA V SVOJ NOTRANJI RANJENI SVET
  Odpri vrata, za katerimi se skriva tvoja ranjenost. Prizadetost, žalost, osamljenost, ponižnost, neizraženost sebe, … Pozdravi se, sprejmi ta del sebe.

  4. KORAK
  UGAJANJE DRUGIM
  Ženske smo naučene tako, da če se ne obnašamo po pravilniku lepega vedenja, smo nekulturne, zato smo se naučile biti navidezno prijazne. Vendar se z navidezno prijaznostjo oddaljujemo od naše resničnosti, smo izgubljene in potlačene. Zato se nauči preprosto reči ne, če nekaj ni po tvojih željah.

  5. KORAK
  INTUICIJA
  Poslušaj svoj notranji glas. Katero pot izbrati v življenju? Če ti intuicija reče to, stori to. To je glas duše. Na tem svetu nismo zgolj, da delamo za preživetje in za položnice. Ampak, da živimo življenje, ki ga kreiramo. Če dolgo časa ignoriramo intuicijo, potihne, ker je ne hranimo. Intuicija nikoli ne umre, le nemočna je, če je ne hranimo.
  Začni z majhnimi koraki.
  Npr. Kaj naj danes naredim, da se bom bolje počutila? In odgovor: upoštevaj in naredi to. Tako bo intuicija dobila hrano in bo postala močnejša in vedno jasnejša.

  6. KORAK
  ODNOSI
  Skozi odnose s partnerji, starši, sodelavci, s katerimi smo tesno povezani ali pa so samo za trenutek v našem življenju, spoznavamo resnico, ljubezen, a le če si to dovolimo. Kaj se zgodi v odnosu s partnerjem, o katerem imaš samo lepo predstavo, potem pa pride do iskrice in bi najraje zbežali. Šele ob soočanjem z odnosom, začnemo razpletati svoje občutke in obrambne mehanizme ter se tako naučimo odpuščati in zares ljubiti partnerja. Ko telo govori zbeži, je to alarm, da moraš ostati.

  7. KORAK
  ILUZIJE
  Iluzije so vse tiste maske in predstave, ki jih imamo o sebi, o svojem življenju in o drugih.
  Iluzijo prepoznate tako, da si postavite vprašanje o tej iluziji in če pri vizualizaciji maska pade, se iluzija razblini.

  Za konec boste lahko prisluhnili zgodbi, kako se življenje spremeni, ko si dovolite, da se kraljica izrazi v vas.
  Predstavljeno bo tudi »Društvo za pomoč pri osebni rasti in svetovanje UMETNOST ŽIVLJENJA«.

 • Prepričljivo neverbalno komuniciranje pri (vsakdanjem) komuniciranju – za poslovne sekretarke, Roberta Filipič
  Kaj vidimo, ko v pisarno zjutraj vstopi nadrejeni, sodelavec ali stranka? Kaj si zapomnimo, ko spoznamo novo osebo? Neverbalna komunikacija igra veliko vlogo v našem, tako poslovnem, kakor osebnem življenju. Ljudje najbolj zaupamo tistim, pri katerih neverbalna komunikacija sledi verbalni. Naše telo navzven komunicira tako kot naša notranja emocionalna pokrajina. Kaj nezavedno govori naše telo in kako to ozavestiti in uporabiti nam v prid? Dotaknili se bomo nekaj osnovnih veščin, s katerimi lahko našo neverbalno komunikacijo dvignemo na višjo raven in s tem dosežemo boljše razumevanje med seboj. S poznavanjem govorice telesa lahko poslovne sekretarke še dodatno izboljšate komunikacijo in s tem odnose z nadrejenimi, sodelavci ter poslovnimi partnerji.

 • Poslovna odličnost na delovnem mestu, Martina Razdevšek, Martina Razdevšek s.p., POSLOVNA ODLIČNOST – svetovanje in izobraževanje
  POSLOVNA ODLIČNOST NA DELOVNEM MESTU – poslovna odličnost je pristop do dela, ki je pomemben na vsakem delovnem mestu, še posebej pa na tako pomembnem, kot je delovno mesto poslovne sekretarke, tajnice, poslovne asistentke. Predstavljen bo pomen vseživljenjskega izobraževanja in rasti, saj to pomeni osebni in poslovni napredek, ki zagotavlja poslovni uspeh podjetja, ustanove, zavoda. Poslovna odličnost zajema uporabo različnih znanj in veščin - komunikacije, poslovnega bontona, poslovnega znanja in lastne angažiranosti za dobro opravljeno delo in počutje na delovnem mestu. Izobraževanje tudi poveča zavedanje, da so spremembe edina stalnica tako v življenju kot v poslovnem svetu.
  Uspešnost in zadovoljstvo sta pravzaprav neprecenljivi kategoriji. Pomembno prispevata k dobremu počutju in tudi k skrbi za zdravje na delovnem mestu, vse to pa seveda vpliva na uspešnost in poslovno odličnost vsakega podjetja, ustanove. In poslovna sekretarka je tista, ki s svojim zgledom vse to predstavlja znotraj podjetja in seveda tudi navzven. Zato bodo udeleženke kongresa podprte na poti osebne in poslovne odličnosti, saj z udeležbo na kongresu potrjujejo, da si želijo več – zase in za podjetje.

 • Zdrav aktiven življenjski slog/ kako na preprost in zabaven način do več energije in boljšega počutja, Vera Horvat, Vera Horvat, izobraževanje s.p.

 • Kako imeti več energije na delovnem mestu in postati bolj produktiven, Maja Vlasak

 • Poslovna sekretarka kot poslovni coach - 7 praktičnih nasvetov, ki jih mora vsaka poslovna sekretarka vedeti, da s coachingom rešuje izzive v pisarni, Aleksander Šinigoj, Mastermind akademija

 • Učinkovite Facebook objave, Martin Korošec, Rdeča Oranža, izkustveni marketing, d.o.o.

 • The secrets of goal setting, María Francisca Martín Romero

 • Kako prepoznati in obvladati stres?, Stanko Lipič

 • Change Management - Uspeh spremembe temelji na komunikaciji, Rok Pongrac, Zavarovalnica Triglav d.d.

 • Pozitivna notranja stanja za uspešno delo poslovnih sekretark, Mojca Budihna

 

Vabljeni, da si rezervirate termin od 29.11. do 1.12.2017 in se nam pridružite v mestu vrtnic, v Novi Gorici (hotel Perla).

 

POZOR: do 10.11.2017 velja lanska (nižja) cena: 279 € + DDV za vse tri dni!
*Velja v primeru prijave in plačila kotizacije v skladu z našimi plačilnimi pogoji (tj. najkasneje 7 dni po prijavi).
Po 10.11.2017 se bo kotizacija zvišala. 

 

1. KONFERENČNI DAN - 29. november 2017
12.00-14.00

PRIHOD IN REGISTRACIJA UDELEŽENCEV

14.00

Pozdravni govor dr. Aleksander Šinigoj, Palsit d.o.o., glavni organizator konference

14.00-14.30

Kako prepoznati in obvladati stres? 
Stanko Lipič, Center Anima

14.30-15.00 Detektivka v podjetju
Mateja Šober Ažman, Detekta d.o.o.
15.00-15.30

Tehnike uspešnega komuniciranja in doseganja ciljev
Melita Jurca, Bureau Veritas

15.30-16.00 ODMOR
16.00-16.30

The secrets of goal setting
María Francisca Martín Romero

16.30-17.00 Pozitivna notranja stanja za uspešno delo poslovnih sekretark
Mojca Budihna
17.00-17.30

Antistresni trening za večjo osebno učinkovitost
Roman Šuštaršič Kozan

17.30

ZAKLJUČEK
Sledi večerni program

 

2. KONFERENČNI DAN - 30. november 2017
7.45-8.30

DOBRODOŠLICA S KAVO IN REGISTRACIJA UDELEŽENCEV

8.30-9.00

OTVORITEV KONFERENCE IN UVODNI NAGOVOR
Pozdravni govor dr. Aleksander Šinigoj, Palsit d.o.o., glavni organizator konference  
Pozdravni govor g. Matej Arčon, župan Mestne občine Nova Gorica 
Pozdravni govor g. Marjan Fank, generalni direktor Policije

9.00-9.30

Skupno uvodno predavanje
Prednosti in pasti profiliranja po GDPR
Mojca Prelesnik, Informacijska pooblaščenka Republike Slovenije

9.30-10.00 Skupno uvodno predavanje
Kibernetska obramba v luči realizacije prihajajočega Zakona o informacijski varnosti
Dobran Božič, Urad Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov
10.00-11.00

Učinkovito in hitreje skozi tekste s tehnikami Power reading professional
Sonja Peklenik, Inštitut Kratos

11.00-11.30 ODMOR
11.30-12.00

Poslovna odličnost na delovnem mestu
Martina Razdevšek, Martina Razdevšek, s.p.

12.00-12.30

Prepričljivo neverbalno komuniciranje pri (vsakdanjem) komuniciranju - za poslovne sekretarke
Roberta Filipič

12.30-13.00 Kako imeti več energije na delovnem mestu in postati bolj produktiven? 
Maja Vlasak
13.00-13.30 Poslovna sekretarka kot poslovni coach - 7 praktičnih nasvetov, ki jih mora vsaka poslovna sekretarka vedeti, da s coachingom rešuje izzive v pisarni
Aleksander Šinigoj, Mastermind akademija
13.30-15.00 ODMOR
15.00-15.30

Retorika in javno nastopanje
Marjanca Trščinar Antić

15.30-16.15 Učinkovite Facebook objave
Martin Korošec, Rdeča Oranža, izkustveni marketing, d.o.o.
16.15-16.45 Vloga poslovne sekretarke pri varstvu osebnih podatkov
Janko Šavnik, Addiko bank d.d.
17.00-17.30 Skupno zaključno predavanje
Kaj nas čaka naslednjih nekaj let?
Gorazd Božič, SI-CERT
17.30-18.00 PODELITEV NAGRAD: Nagrada za življenjsko delo na področju informacijske varnosti, Varnostni inženir leta, Slovenski varnostni produkt leta, Poslovna sekretarka leta
18.00

Intervju s Tinkaro Kovač in pesem presenečenja
ZAKLJUČEK
Sledi večerni program.

 

3. KONFERENČNI DAN - 1. december 2017
8.30-8.45

PRIHOD IN REGISTRACIJA UDELEŽENCEV

8.45-9.00

Skupno uvodno predavanje 
Kaj smo se naučili z DDOS napadi 9. oktobra?
Metod Platiše, Telekom Slovenije d.d.

9.00-9.30

Skupno uvodno predavanje
Svet hitrih sprememb ali kako se bomo vozili v prihodnje?

Matej Grošelj, Avant car d.o.o.

09.30-10.00

Nova Uredba o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva – UVDAG za poslovne sekretarke
Nada Čibej, Pokrajinski arhiv Koper

10.00-10.30 Change Management - Uspeh spremembe temelji na komunikaciji
Rok Pongrac, Zavarovalnica Triglav d.d.
10.30-11.00 Zdrav aktiven življenjski slog/ kako na preprost in zabaven način do več energije in boljšega počutja?
Vera Horvat, Vera Horvat, izobraževanje s.p.
11.00-11.30 ODMOR
11.30-12.00

Poslovna znanja za poslovno sekretarko
Danilo Petrič, Tehna d.o.o.

12.00-12.30 7 ključnih korakov do notranje moči ženske
Anamarija Bilić, Umetnost življenja
12.30-13.00 Reševanje konfliktov in nesporazumov
Marjanca Trščinar Antić
13.00-13.30 Skupno zaključno predavanje
Na pravi poti
Veselin Vujović, selektor slovenske rokometne reprezentance
13.30 ZAKLJUČEK in NAGRADNO ŽREBANJE

 

Moderator: Stanko Lipič, Center Anima

Pridržujemo si pravice do spremembe v programu.

Več informacij najdete na spletni strani www.infosek.net

 

Lepo vabljeni v našo družbo!

 

Kristina Velišček
kristina.veliscek@palsit.com
05 338 48 51

 

 

* Kosilo in vsi prigrizki so vključeni v ceno programa.

 

 

 PLATINASTI SPONZOR

 S4E CHS        Solarwinds

  Paloalto  

ZLATI SPONZORJI

    Infigo      Unistar  

     NIL      S&T          CISCO  

 A1 

Vectra        Wallix

  Posita     Mega M   

  Vadria    

Veracomp      Entrust datacard

   Vep    AD consulting      FMC

 

 IBM       Oracle 

    SmartIS

SREBRNISPONZOR

 Mikrocop  

 

BRONASTI SPONZOR

  SIQ       CREA      SoftNet 

   Piperevski       SI-CEH  

  Mikrografija       Comtrade      

 

MEDIJSKI SPONZORJI

Računalniške novice             Moja Občina

Svet mahatronike             Monitor pro     

 

V SODELOVANJU Z

mASTERMIND AKADEMIJA    Planet e učenja      Microsoft  

   Adriatic slovenica      Fujitsu Siemens  

   Vinska klet goriška Brda     Vina Fabricijo

Revija avtomatika      Alma Mater 

Stališča, ki so predstavljena v prezentacijah, so stališča avtorja in ne organizacije, iz katere avtor prihaja niti organizacije, ki dogodek organizira.Predavatelji

Sonja PeklenikSonja Peklenik, Inštitut Kratos
Sonja Peklenik na svojih seminarjih udeležence usmerja k njihovi profesionalni vlogi, ki jo imajo v svojem poslovnem okolju. Motivira jih za aktivno udeležbo pri soustvarjanju rezultatov in prevzemanje odgovornosti.za lastne rezultate.
Specializirana je za področje vodstvenih veščin srednjega managementa in prodaje. Kot trener tehnik hitrega branja »Power reading« že od leta 2006 usposablja udeležence v tej veščini time managementa.
Je magistra poslovnih ved s področja strateških vidkov managementa, mednarodni certificiran mojster NLP, moderator in mednarodni Certificiran mojster Hipnoze. Pri GEA College je bila izredni predavatelj iz predmeta Poslovna komunikacija in Kultura podjetja. V Inštitutu Kratos kot direktorica strokovnih programov vodi tim predavateljev poslovnih veščin ter programov hitrega branja in učenja »Power reading«.

Martin KorošecMartin Korošec, Rdeča Oranža, izkustveni marketing, d.o.o.
Predavanje bo vodil Martin Korošec, avtor prve knjige o poslovni rabi Facebook-a v Sloveniji (2012), prvega priročnika Učinkovite Facebook objave (2017) ter voditelj delavnic o Facebook marketing-u, ki jih je do zdaj obiskalo že več kot 550 podjetij.
Je univ. dipl. ekon., ki ima za seboj 15 let poslovnih izkušenj. Je avtor 3 poslovnih knjig: dveh knjig o družabnih omrežjih in knjige o uporabi zvezd v marketingu. 10 let je lastnik in direktor marketinške agencije in svetuje večjim podjetjem v Sloveniji.

Anamarija BilićAnamarija Bilić, Umetnost življenja
Anamarija Bilić je raziskovalka ženske psihe. Ko je bila poklicana, naj pozdravi svoje življenje, sebe, je sledila klicu in danes predaja to znanje naprej. Je ustanoviteljica DRUŠTVA UMETNOST ŽIVLJENJA, v katerem nudijo svetovanje ženskam (kako spoznajo svojo osebno resnico, kako jo izrazijo, ..) ter pomoč pri osebni rasti. Anamarija Bilić izvaja tudi medijstvo.

 

Roberta FilipičRoberta Filipič
Roberta Filipič, mag. informacijske znanosti, je navdušena nad vsemi vrstami komunikacije, svoje znanje s teh področij pa z veseljem predaja tudi dalje. Je večna optimistka, ki ji je bilo vedno v užitek zaplavati v neznane vode, kar ji je prineslo obilo izkušenj z različnih področij dela, tako organiziranja prireditev in protokolarnih dogodkov, pisanja člankov, uredniškega dela, kakor mednarodnega sodelovanja znotraj evropskih programov in projektov, vzpostavljanja kontaktov med evropskimi fakultetami ter delovanja na različnih pozicijah znotraj javne uprave. Veseli jo vodenje prireditev, z veseljem vam organizira poslovni ali družabni dogodek, pripravljena pa ima tudi izobraževanja s področja organizacije dogodkov, protokola, motiviranja za dosego ciljev, javnega nastopanja, optimalne izrabe časa ter »krmarjenja« med različnimi vlogami v življenju. V prvi vrsti stavi na harmonične odnose med ljudmi na visoki vibraciji ter se stalno izobražuje na področju osebne in poslovne rasti.

Martina RazdevšekMartina Razdevšek, Martina Razdevšek, s.p.
Izobraževalni program »Poslovna odličnost na delovnem mestu« je nastal na osnovi več kot 20 letnih izkušenj pri delu v pisarni in pri delu z ljudmi. Martina Razdevšek je zavezana vseživljenjskemu izobraževanju, zato svoje znanje in izkušnje rada deli in vse to, kar je sama spoznala kot koristno za doseganje poslovne odličnosti na delovnem mestu, želi podeliti tudi z zaposlenimi v Sloveniji. Verjame, da lahko z dodatnim izobraževanjem zaposlenih pomagamo k uresničevanju vrednot, poslanstva in dolgoročne vizije posameznih podjetij in ustvariti družbo sodelovanja in povezovanja.

Martina Razdevšek, Martina Razdevšek s.p., POSLOVNA ODLIČNOST – svetovanje in izobraževanje
Martina Razdevšek je poslovna ženska, zavezana poslovni odličnosti pri delu v pisarni in pri delu z ljudmi. Univerzitetna diplomirana ekonomistka je več kot dvajsetletne poslovne izkušnje pridobivala v svetu bančništva in na področju javnega zdravstva ter bila ves ta čas prisotna tudi na področju izobraževanja kot mentorica in predavateljica študentom poslovnih fakultet. Svoje znanje in izkušnje rada deli, zato je v letu 2017 stopila na samostojno poslovno pot kot predavateljica in svetovalka.
Verjame, da lahko z dodatnim izobraževanjem zaposlenih pomagamo k uresničevanju vrednot, poslanstva in dolgoročne vizije posameznega podjetja in ustvariti uspešno družbo sodelovanja in povezovanja.
Izobraževalni program »POSLOVNA ODLIČNOST NA DELOVNEM MESTU« je nastal na osnovi bogatih poslovnih izkušenj pri delu v pisarni in pri delu z ljudmi. Zaposlene ozavešča o pomenu komunikacije in gradnje dobrih odnosov na delovnem mestu. Prav vsak zaposleni z lastno angažiranostjo prispeva pomemben košček sestavljanke v uspešnem delovanju vsakega podjetja, ustanove.

Vera HorvatVera Horvat, Vera Horvat, izobraževanje s.p.
Vera Horvat na podlagi osebne izkušnje in praktičnega znanja na področju zdravega aktivnega življenjskega sloga in telesne preobrazbe, predaja znanje, praktične rešitve, mentorira, izobražuje, svetuje, motivira, ljudi, ki si želijo spremeniti življenjski stil ter preobraziti svoje telo.
S svojim znanjem in izkušnjami pomaga vsakemu, ki si želi živeti bolj zdravo in aktivno življenje.
Po svoji osnovni izobrazbi je dipl.univ.soc.del., Certificiran Mojster NLP , 31 let zaposlena pri podjetju Snaga, v DE čiščenje na področju organizacije dela in prodaje storitev.

Rok PongracRok Pongrac, Zavarovalnica Triglav d.d.
Rok Pongrac je magistriral leta 2013 na področju Upravljanja sprememb na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in je prvi licencirani Prosci® Change Manager Practitioner v Sloveniji. V Zavarovalnici Triglav d.d. je zaposlen kot Direktor službe za tehnološko podporo osebnih zavarovanj in hkrati opravlja naloge Upravljalca sprememb. V letu 2012 je kot vodja projekta v Zavarovalnici Triglav vzpostavil sistem upravljanja sprememb. Je član združenja profesionalnih upravljavcev sprememb (ACMP - Association of Change Management Professionals) in se kontinuirano dodatno izpopolnjuje na tem področju. Poleg tega je izvajalec več internih izobraževanj na področju upravljanja sprememb.

Marjana Trščinar AntićMarjana Trščinar Antić
Problemov ni, so samo izzivi, ki jih je potrebno reševati, pravi Marjanca Trščinar Antić, ki je po izobrazbi vzgojiteljica, sicer pa že leta samostojna podjetnica.
Dela predvsem na organizacij in vodenju poslovnih dogodkov, prireditev, izletov in potovanj.
Je odlična vodnica, animatorka in pripovedovalka motivacijskih in transformacijskih zgodb.
Ves čas se izobražuje, je tudi NLP mojster, coach, svoje znanje in izkušnje pa na zelo zanimiv in doživet način z veseljem posreduje naprej.

KOTIZACIJA IN PRIJAVA
Cena: 279,00 EUR + 22% DDV
Kotizacijo prosim poravnajte najkasneje 7 dni po prijavi na TRR: 02241-0090950979. Brez poravnane kotizacije v celoti vstop v dvorano ne bo mogoč. Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je 14 dni pred izobraževanjem. Če se boste odjavili po tem roku, vam bomo zaračunali administrativne stroške (70% kotizacije), za odjavo teden dni pred dogodkom pa kotizacija zapade v celoti.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.